NAŠA ZAHVALA ZVESTIM GOSTOM

NAŠA ZAHVALA ZVESTIM GOSTOM

Zdi se nam super, če se gosti vedno znova vračajo k nam. Zato smo si omislili našo zahvalo za zvestobo: različne kartice za zbiranje žigov, atraktivne popuste in posebne ponudbe za družine, skupine avtobusnih potnikov in voznike tovornjakov. Lepo je, da vas imamo.

Kartica zvestobe

Zvestobo nagradimo: če znaša vaš račun več kot 10 evrov, boste na blagajni ob plačilu na vašo Kartico zvestove prejeli žig zvestobe. Ko boste na kartici zbrali 10 žigov, vam povabimo na kosilo po vaši izbiri v vrednosti 10 evrov. Kartico zvestobe prejmete na blagajni v vseh restavracijah Marché Mövenpick. Zvestoba se splača.

Kavine točke

Podarimo vam kavo: z vsako skodelico kave, ki jo spijete pri nas, lahko zbirate dragocene žige. Za vsako skodelico prejmete žig. Ko zberete deset žigov, vam naslednjo skodelico kave podarimo. Pri naslednjem obisku povprašajte na blagajni po naši kartici Kavine točke.

Customer card

Vaša osebna vrednostna kartica – naložite željeni znesek in na poti sproščeno, brezgotovinsko plačujete. Veljavno v restavracijah Marché in Marché Mövenpick po Sloveniji.

Naročite po e-pošti: catering-slo@marche-int.com

Pogoji poslovanja


Ponudba za tovornjakarje

Močan oddih za več kot 300 KM

1 močna kava ali limonada 0,2 l ali pivo 0,3 l in osvežilna prha za 3,50 evre.


Bus Special

Prednosti za voznike avtobusov in turistične vodiče:

  • Povabili vas bomo k brezplačnemu kosilu.
  • Ob vsakem obisku z gosti (vsaj 15 oseb) boste prejeli 5 € dobroimetja na Bus card.
  • Uživajte v svežih jedeh in napitkih ter se napolnite z energijo za nadaljno pot.